Ultracompact Bioenergetic Stimulator UBS 315

laser uld117USB 315 er primært konstruert for energistimulering av vann eller vannholdige substanser i et glass som plasseres på instrumentet. Instrumentet inneholder intensive fotonkilder og et pulserende magnetfelt .
USB 315 har to forskjellige fotonkilder, hvitt og rødt lys. Fotonstrålingen er modulert med den såkalte ”solar støy”. Hvitt lys på dagtid stimulerer produksjonen av endorfin og dopamin.

Begge er særdeles viktige for sunnhet, velbefinnende, tilpassing og aktpågivenhet. Rødt lys på kvelden stimulerer søvnhormonet melatonin. Vidre har det røde lyset, 633 nano meter, meget gunstig påvirkning av øynene bla. makula, øynenes blodkar og muskler.


Videre har USB 315 i tillegg en audioinngang der lyd kan moduleres på lyset og magnetfeltet, deretter overføres dette til underbevisstheten via vann eller vannholdige substanser som er i glasset. Lyden kan påvises med lysdetektor LND 709, som er en del av vårt leveringsprogram. USB 315 har også et vektor magnetfelt som avgis av en såkalt Tesla spole montert i bunnen av USB 315. Dette feltet har en særskilt påvirkning av struktureringen av vannmolekylene. Magnetfeltet pulserer med den såkalte globalfrekvensen eller jordfrekvensen (7.8 – 8,1 Hz). En annen frekvens som pulserer i magnetfeltet, kjent som den hemmelige frekvensen for superlæring, bedre kjent som Alfa frekvensen, eller ,den såkalte superlæringsfrekvensen (8 – 12 Hz), som ligger like opptil globalfrekvensen, optimaliserer alle læringsforløp.


Vannet får fornyet energi med high-tech i ultrakompakt miniformat Vann og alle sunne sorter te eller vannholdig substanser, får en signifikant bedre biologisk virkning. For eksempel grønnsakte, grønn te eller sort/hvit te. Alle disse væskene utvikler en signifikant bedre biologisk effekt. Spesielt gjelder dette påvirkningen av kroppens blodgjennomstrømmning.


Å drikke vann hver dag er en livsnødvendighet for kropp og sjel. Vann er en livsnødvendighet for alt levende, planter, trær dyr og mennesker. Ved å plassere vann i et glass elle plastflaske tappet fra springen, det man kan kalle biologisk livløst vann, på instrumentet USB 315, vil vannet bli bioenergisk strukturert dvs. få tilbake den bioenergien det hadde i ionosfæren, der det kun er sollyset som påvirker vanndråpene. Selv om dette er et moderne foton- og magnetfelt instrument, er det ikke et instrument for medisinsk terapi og skal heller ikke brukes som det.


Strukturert vann har en multippel og holistisk effekt på alle biologiske og bioenergiske funksjoner. Likeledes er lyset eller fotonene, den mest livsviktigste eleksir bortsett fra vann. Som tidligere nevnt har rødt lys om kvelden mange positive helsemessige fordeler, bla. stimulere produksjonen av kroppens kollagen, gi raskere sårtilheling samt smertereduksjon.


Et tilleggsutstyr er en såkalt stor support ring som kan monteres utenpå baseenheten. Dette gjør at man kan belaste USB 315 med inntil 2 kg med en diameter på 160mm. Et annet tilleggsutstyr er en såkalt Tesla overføringsmodul bestående av to Tesla spoler og en holder for maksimum 5 glass som kan overføre bioenergisignaler til vannglasset.
USB 315 er ikke et instrument for medisinsk terapi og skal heller ikke brukes som det.


FalcoTerm, Pb 64, N-3530 RØYSE - Tlf + 47 32 16 07 75 / + 47 92 08 91 92 E-POST