Gurkemeie

 Martera®Organic Turmeric Juice, 100% ren juice av gurkemeie røtter. Ikke tilsatt vann, søtningsstoffer, konserveringsmiddel, aroma eller fruktjuice. Presset fra økologisk dyrket rotstokker. Turmeric (curcuma longa), eller gurkemeie på norsk, en kraftig antioksidant kjent for sin betennelseempende effekt. En unik og patentert produksjnsprosess bevarer curcumin og den eteriske oljen.

gurkemeieEN KRAFTIG BETENNELSEDEMPER

20 århundre epedemilogiske studier av befolkningen i Sydøst Asia viser en sammenheng mellom inntak av curcuma og den meget lave forekomsten av vår tids alvorlige sykdommer. I århundrer har disse nasjonenes forbruk av frisk juice av curcuma med alle dens aktive ingredienser uten tillegg av andre stoffer vært en del av kostholdet. En nedarvet kunnskap dagens forskere etter hvert har oppdaget, er en synergi av utfyllende aktive ingredienser for en bedre effekt.

Forbruket av curcuma gir et stort antall preventive og positive karakteristikker til velbehag og helse, kjent av Sydøst Asias befolkning siden tidenes morgen. I dag er disse karakteristikka vitenskapelig bekreftet. Til nå er intet annet matprodukt bevist å inneholde en slik kraftig betennellsehemmende effekt som frisk curcuma (gurkemeie) og dens eteriske olje. I tillegg en rik kilde av naturlige antioksidanter.

I samsvar med vitenskapelige studier, er betennelse starten på en vidre utvikling til de fleste alvorlige lidelser som inkluderer bla. kardiovaskulære lidelser, kreft, lungesykdommer, nevrologiske lidelser (innkludert Alzheimer), autonomelidelser, artritt og diabetes. Forskjellige artikler skrevet av forskere ved "M.D.Anderson CanserCenter,"  gjengitt i tidsskriftet "Phytotherapy Resarsch" i 2014 og tidskriftet "Molecules" i 2015,beskriver dette.

CURCUMA JUICE -  CURCUMA PULVER

Den hele friske curcuma juice er den mest komplette og naturlige form for curcuma. Curcumin og eleksiren i frisk curcuma juice kombinerer deres karakteristikk til en effektiv sundhet og helse. Eleksiren av frisk curcuma aktiverer curcumin til maksimalt opptak i kroppen for maksimal effekt, derfor er det ikke nødvendoig med tilsetning av pepper (piperline). For at curcumiin skal kune absorberes av kroppen, pepper eller piperline må blandes i curcuma pulver (gurkemeie). Dette er tilsatt alle curcumin piller og tabletter, ulempen er at det ikke er alle mager som tåler dette.

ORGANISK CURCUMA JUICE FRA MARTERA®

En 100% ren juice av høyeste kvalitet med optimal bibeholdelse av aktive ingredienser. Juicen er presset fra friske curcuma røtter,  økologisk dyrket, der hverken sprøyting eller kunstgjørsel er brukt. Den orginale Martera® Curcuma Juice er i henhold til dens sammensetning og den innovative og patenterte ekstraksjonsteknikken somgår ut på å fange opp og preservere den faste og flytende forbrenningen samt vedlikeholde alle aktive ingredieser av den ferske curcuma dvs. curcumin, eteriske olje etc.                                                                                                             

 

victoria2


FalcoTerm, Pb 64, N-3530 RØYSE - Tlf + 47 32 16 07 75 / + 47 92 08 91 92 E-POST